Konya, uzun bir aradan sonra galip geldi

Konyaspor Lig'in 12.haftasında evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 yandi.

10 Kasım 2018 Cumartesi 15:56
Konya, uzun bir aradan sonra galip geldi






 Konya, uzun bir aradan sonra galip geldi

   Konyaspor Lig'in 12.haftasında evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 yandi.Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Atiker Konyaspor, kendi sahasında sezonun flaş ekiplerinden MKE Ankaragücü'nü ağırladı. 

Mücadele boyunca etkili bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, ilk yarıda Adis Jahovic ve Mustapha Yatabare'yle girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve devre golsüz eşitlikle sonuçlandı.

   İkinci yarıda dakikalar 56'yı gösterirken oyuna ikinci yarının başında dahil olan Abdou Razack Traore'nin kullandığı köşe vuruşunda Faty Papy topu kendi ağlarına yolladı ve Konyaspor 1-0 öne geçti.

   69'da Jahovic'in filelerle buluşan topu ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmazken 77'de Deni Milosevic'in harika pasında Moryke Fofana durumu 2-0'a getirdi ve maç da bu skorla sonuçlandı.

   Atiker Konyaspor, bu sonuçla hem Ankaragücü'nün 3 maçlık galibiyet serisine son verdi hem de ligde 5 maç aradan sonra galip geldi. Konya, puanını 17'ye yükseltirken Ankaragücü ise 19 puanda kaldı.

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Fallou Diagne (Selim Ay 74'), Uğur Demirok, Ferhat Öztorun (Evgen Opanasenko 64'), Volkan Fındıklı (Abdou Razack Traore 46'), Marko Jevtovic, Mustapha Yatabare, Deni Milosevic, Moryke Fofana, Adis Jahovic

Ankaragücü: Korcan Çelikay, Erdem Özgenç, Bakary Kone, Yalçın Ayhan, Tiago Pinto, Anton Putsila (Lanre Kehinde 78'), Brice Dja Djedje, Ricardo Faty, Kenan Özer (Alessio Cerci 66'), Thievy Bifouma, Mostapha El Kabir

Sarı Kartlar: Dja Djedje (32'), Tiago Pinto (41'), Selim Ay (83')

Hakem: Suat Arslanboğa

Fanatik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.