Konyaspor 4- M.Başakşehir 3

Konyaspor evinde bol gollü geçen karşılaşmada Lider Medipol Başakşehir'i 4-3 yendi.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 22:26
Konyaspor 4- M.Başakşehir 3






Konyaspor 4- M.Başakşehir 3

   Konyaspor evinde bol gollü geçen karşılaşmada Lider Medipol Başakşehir'i 4-3 yendi.Medipol Başakşehir maçın henüz 3.dakikasında Edin Visca ile penaltıdan 1-0 öne geçti.20. dakikada Maçın başında penaltıya sebebiyet veren Konyasporlu Miya, attığı golle skoru 1-1‘e getirdi.28. dakikada  Ev sahibi Konyaspor Ömer Ali Şahiner’in golüyle 2-1 öne geçti.İlk yarının uzatma dakikalarında Lider Başakşehir şokta! Konyaspor, Faruk Miya ile skoru 3-1 yaptı.İlk yarı Konyaspor'un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarı

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 70. dakikada  Medipol Başakşehir’in golcü futbolcusu Demba Ba’nın golüyle durum 3-2 oldu.77. dakikada Başakşehir harika bir geri dönüşe imza attı ve Elia ile 3-3‘lük beraberliği yakaladı.85. dakikada Konyaspor Skubic ile tekrar öne geçti: 4-3.Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.Bu sonuçla Medipol Başakşehir 66 puanda kalırken, Konyaspor puanını 33'e çıkardı.

KONYASPORİ: Ertuğrul, Skubic, Uğur, Anicic, Alper, Volkan, Jonsson, Milosevic, Miya, Hadziahmetovic, Ömer Ali

BAŞAKŞEHİRİ: Mert, Caiçara, Epureanu, Skrtel, Clichy, Mehmet Topal, İrfan Can, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

Anahtar Kelimeler:
KonyasporM.Başakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.