Konyaspor çeyrek finalde

Ziraat Türkiye Kupası maçında Konyaspor, Gaziantep FK'nü 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

13 Ocak 2021 Çarşamba 18:29
Konyaspor çeyrek finalde






Konyaspor çeyrek finalde

   Ziraat Türkiye Kupası maçında Konyaspor, Gaziantep FK'nü 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.Konyaspor'un golleri 11. dakikada Marin Anicic ve 40. dakikada Ömer Ali Şahiner'den gelirken konuk ekibin tek golünü uzatma dakikalarında Muhammet Demir kaydetti. Bu sonuçla Konyaspor adını çeyrek finale yazdıran taraf olmayı başardı.

   Karşılaşmanın 11'inci dakikada Anicic Konyaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.39'uncu dakikada  Ömer Ali Şahiner, Konyaspor'u 2-0 öne geçirdi.İlk yarı bu skorla sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 68'inci dakikada ceza sahasında Daci'nin şutu kaleci Çağlar'dan döndü.90+4'üncü dakikada Muhammed röveşata vuruşunu ile durumu 2-1 yaptı.Karşılaşma İttifak Holding Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.