Lider Alanyaspor, Rizespor'u farklı yendi

 Lider Alanyaspor evinde oynadığı karşılaşmada Rizespor'u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek liderlik koltuğunu kaptırmadı.

20 Ekim 2019 Pazar 18:28
Lider Alanyaspor, Rizespor'u farklı yendi






Lider Alanyaspor, Rizespor'u farklı yendi

   Lider Alanyaspor evinde oynadığı karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek liderlik koltuğunu kaptırmadı.Süper Lig'in 8. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup etti ve 17 puanla liderliğini sürdürdü.

   7 gollü muhteşem maçta ev sahibi Aytemiz Alanyaspor'a 3 puanı getiren golleri 16. dakikada Ceyhun Gülselam, 29. ve 75. dakikalarda Papiss Cisse, 51. dakikada Tasos Bakasetas ve 70. dakikada da Junior Fernandes kaydetti. Konuk ekip Çaykur Rizespor'un gollerini ise 66. ve 73. dakikalarda Fernando Boldrin kaydetti. Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 17 puana yükseldi, Çaykur Rizespor ise 8 puanda kaldı.

(Beinsports)

Anahtar Kelimeler:
Çaykur RizesporAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.