Lider Başakşehir 3 puanı 3 golle aldı

Lider Medipol Başakşehir Bursaspor'u 3-0 yendi.

24 Şubat 2019 Pazar 21:20
Lider Başakşehir 3 puanı 3 golle aldı






Lider Başakşehir 3 puanı 3 golle aldı

    Lider Medipol Başakşehir Bursaspor'u 3-0 yendi.Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında Medipol Başakşehir evinde Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 51'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. 24 puanda kalan Bursaspor galibiyet hasretini 9 maça çıkardı. 15.galibiyetini alan Başakşehir şampiyonluk yolunda çok önemli bir haftayı geride bıraktı.

Fatih Terim Stadyumu’nda dün kötü hava şartları nedeniyle ertelenen mücadelede Başakşehir yoğun kar yağışı altında Bursaspor’u 3 golle mağlup etti.

17.dakikada Mossoro ile öne geçen lider Başakşehir, 40’ta Visca ile farkı 2’ye çıkararak rahatladı. Soyunma odasına bu skorla giren ev sahibi ikinci yarıda rakibine fırsat vermedi ve 90+1’de Demba Ba ile bir gol daha bulup maçı 3-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.Düşme hattından kurtulmak isteyen Bursaspor üst üste 9.maçında da kazanmayı başaramadı ve zorlu deplasmandan eli boş döndü.

    24 puanda 16 sırada kalan yeşil beyazlılar kötü gidişe ‘dur’ diyemedi ve düşme hattından uzaklaşamadı.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.