Lider Başakşehir uzatmalarda 1 puanı aldı

 Lider Medipol Baiakşehir uzatmadapenaltıdan attığı golle 1 puanı aldı ve yenilmezlik ünvanını sürdürdü

17 Mart 2019 Pazar 19:07
Lider Başakşehir uzatmalarda 1 puanı aldı






Lider Başakşehir uzatmalarda 1 puanı aldı

   Lider Medipol Baiakşehir uzatmadapenaltıdan attığı golle 1 puanı aldı ve yenilmezlik ünvanını sürdürdü.Lider Başakşehir Kayserispor deplasmanından 2 puan bıraktı… Galatasaray ile olan 8 puanlık farkı korumak isteyen Başakşehir 3 puan parolasıyla çıktığı maçta 1 puana razı oldu.

   Karşılaşmada kırılma anı 23.dakikada yaşandı. Şamil Çinaz'ın kafa vuruşunda top direkten döndü. Başakşehir kalecisi Mert Günok dönen topu çizgi üzerinde tuttu. Şamil topu tamamlayıp ağlara gönderdi ancak vuruş sırasında Mert'in eline temas edip etmediği VAR sistemi incelemesine alındı.

   Pozisyonu inceleyen maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu temasın olmadığını belirtip golü verdi. Atılan bu golle 1-0 öne geçen Kayserispor kalan dakikalarda müthiş bir savunma yaptı. Edin Visca ile sayısız gol fırsatından yararlanamayan ligin lideri, 90+5’te penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Kayserispor’da Săpunaru‘nun eline çarpan topta hakem VAR incelemesine gitti. Yaklaşık 2 dakika süren incelemenin ardından penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Adebayor durumu 1-1 yaptı ve son anlarda ecel terleri döken Başakşehir 1 puanı kurtardı.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.