Lider Trabzonspor ikinci yenilgisini üç penaltı golü ile aldı

Süper Lig'in 30. haftasında Karadeniz derbisinide Çaykur Rizespor, Lider Trabzonspor'la 3-2 yendi

18 Mart 2022 Cuma 22:12
Lider Trabzonspor ikinci yenilgisini üç penaltı golü ile aldı






Lider Trabzonspor ikinci yenilgisini üç penaltı golü ile aldı

   Süper Lig'in 30. haftasında Karadeniz derbisinide Çaykur Rizespor, Lider Trabzonspor'la 3-2 yendi..Karşılaşmanın 39. dakikasında Çaykur Rizespor'da Carlos Ponck sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 49. dakikada Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile 1-0 öne geçti.59. dakikada Çaykur Rizespor penaltı  Joel Pohjanpalo'nun attığı golle skoru eşitledi.63. dakikada Trabzonspor'da Stefano Denswil sarı kart gördü.64. dakikada Çaykur Rizespor yine penaltı atışından Joel Pohjanpalo'nun golü ile skoru 2-1 yaptı.Bu gole Trabzonspor 70. dakikada Jorge Djaniny'nin golü ile cevap verdi ve skor 2-2 oldu.75. dakikada Trabzonspor'da Bruno Peres sarı kart gördü.89. dakikada Çaykur Rizespor'da Cemali Sertel sarı kart gördü.90. dakikada Trabzonspor'da Erce Kardeşler sarı kart gördü.90+5. dakikada Çaykur Rizespor karşılaşmadaki üçüncü penaltıyı kazandı.Joel Pohjanpalo penaltı atışını gole çevirdi ve Çaylur Rizespor karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Cemali, Ponck, Holmen, Sabo, Phiri, Gedson, Boldrin, Boyd, Alper, Cisse

Trabzonspor: Erce, Peres, Denswil, Ahmetcan, İsmail, Siopis, Dorukhan, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Djaniny

Süper Lig 30. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 30. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 31. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF

Son Güncelleme: 21.03.2022 15:42
Anahtar Kelimeler:
Çaykur RizesporTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.