Lider Trabzonspor yoluna kayıpsız devam etti

Süper Lig 13. hafta kapanış maçında lider Trabzonspor evinde Gaziantep FK'nü 3-0 yendi.

22 Kasım 2021 Pazartesi 21:20
Lider Trabzonspor yoluna kayıpsız devam etti






Lider Trabzonspor yoluna kayıpsız devam etti

    Süper Lig 13. hafta kapanış maçında lider Trabzonspor evinde Gaziantep FK'nü 3-0 yendi.Karşılaşmanın 6. dakikasında gaziantep FK'de Nouha Dicko sarı kart grödü.19. dakikada Trabzonspor, kaptan Abdülkadir Ömür'ün nefis golüyle 1-0 öne geçti.23. dakikada Gaziantep FK^de Ertuğrul Ersoy sarı kart grödü.42. dakikada Trabzonspor, Jorge Djaniny ile skoru 2-0 yaptı.45. dakikada Trabzonspor,  Andreas Cornelius ile farkı 3-0 yaptı.45. dakikada gaziantep FK'de Alexandru Maxim sarı kart grödü.Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 78. dakikada Gaziantep FK'de Papy Djilobodji sarı kart grödü.Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor evinde 3-0 galip geldi.

    Bu sonuçla Trabzonspor 33 puanla liderliğini sürdürürken, Gaziantep FK 15 puanda kaldı.

Süper Lig 13. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 13. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 14. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF

   

Son Güncelleme: 23.11.2021 08:12
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGaziantep FK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.