Lig'in dibi karıştı

 İzmir'de Göztepe, Kasampaş ile 0-0 berabere kalınca Lig'in dibi karıştı

10 Mart 2019 Pazar 18:48
Lig'in dibi karıştı






Lig'in dibi karıştı

   İzmir'de Göztepe, Kasampaş ile 0-0 berabere kalınca Lig'in dibi karıştı.Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Göztepe, İzmir Bornova Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. İki takımın da yakaladığı fırsatları değerlendiremediği mücadele 0-0 berabere sonuçlandı.

Geçtiğimiz hafta Konya deplasmanından aldığı bir puanla sevinen Göztepe, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Kasımpaşa maçında bir puana razı oldu. Bir topu direkten dönen Göztepe, Bursaspor ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada rakiplerini geçme şansını kullanamadı. Ligde sekiz maçtır galibiyet alamayan Kasımpaşa, bu hafta da üç puanı hanesine yazdıramadı. Ligdeki galibiyet hasreti 9 haftaya çıkan Kasımpaşa, Çaykur Rizespor’un aldığı üç puan sonrası bir sıra geriledi.

Bu sonuçla puanını 27 yapan Göztepe, haftayı Bursaspor ve Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 16. sırada tamamladı. Puanını 31 yapan Kasımpaşa ise 12. sırada yer aldı. Göztepe, düşme hattından kurtulma fırsatını teperken, Kasımpaşa da korkulu rüya görmekten uzaklaşamadı.

(Skor)

Son Güncelleme: 10.03.2019 18:54
Anahtar Kelimeler:
GöztepeKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.