Liverpool'a tarihi şok

İngiliz devi Liverpool 1-0 yenildiği karşılaşmanın rövanşında Atletico Madrid'e uzatmalarda 3-2 yenilerek avrupa defterini kapattı.

12 Mart 2020 Perşembe 09:04
Liverpool'a tarihi şok






Liverpool'a tarihi şok

   İngiliz devi Liverpool 1-0 yenildiği karşılaşmanın rövanşında Atletico Madrid'e uzatmalarda 3-2 yenilerek avrupa defterini kapattı.Liverpool Atletico Madrid ve Paris Saint Germain Borussia Dortmund maçları ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 heyecanı devam etti. PSG ilk yarıda bulduğu gollerle Dortmund'u 2-0 yendi ve çeyrek finale çıktı. Atletico Madrid ise Liverpool'a normal sürede 1-0 yenildi, uzatmada ise inanılmaz bir futbol şöleni yaşandı, şok bir sonuçla 3-2 kazanan Atletico oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı eşleşmelerin rövanş maçları ile devam etti. İki dev maça gözler çevrilirken Liverpool, 1-0’lık mağlubiyetin rövanşında Atletico Madrid’i konuk etti.

Normal sürede Wijnaldum’un 43’teki golüyle 1-0 kazanan Liverpool, eşleşmeyi uzatma bölümüne taşıdı. 94’te Firmino ile skor 2-0 oldu ancak 97’de ve 105+1’de Llorente sahneye çıktı ve Atletico Madrid şok gollerle turu geçen ekip oldu. 120+1’de ise Morata sahneye çıktı ve adeta fişi çekti.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
LiverpoolAtletico Madrid
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.