Liverpool farklı kazandı

  İngiltere Premier Lig 8. hafta maçında Liverpool deplasmanda Watford'u 5-0 yendi.

16 Ekim 2021 Cumartesi 15:38
Liverpool farklı kazandı






Liverpool farklı kazandı

    İngiltere Premier Lig 8. hafta maçında Liverpool deplasmanda Watford'u 5-0 yendi.Watford'un Vicarage Road stadında 21.000. seyirci ile oynanan karşılaşmanın 9. dakikasında Liverpool, Sadio Mane ile 1-0 öne geçti.37. dakikada Liverpool, Roberto Firmino ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Liverpool'un 2-0 galibiyeti ile tamamlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 46. dakikada Watford'da Adam Masina yerini om Cleverley'e bıraktı.52. dakikada Liverpool, Roberto Firmino ile 3-0 öne geçti.54. dakikada Liverpool, Mohamed Salah ile durumu 4-0 yaptı.56. dakikada Watford'ta Kiko oyundan çıkarken, yerine  Jeremy Ngakia oyuna girdi.64. dakikada Liverpool'da  Andrew Robertson ve Trent Alexander-Arnold oyundan çıktılar.Yerine Kostas Tsimikas  ve Alex Oxlade-Chamberlain oyuna girdiler.69. dakikada Watford'ta Dennis oyundan çıkarken yerine,  Joao Junqueira oyuna girdi.83. dakikada Liverpool'da James Milner yerini Neco Williams'a bıraktı.90. dakikada Liverpool, Roberto Firmino ile skoru 5-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Liverpool sahadan 5-0 galip ayrıldı.

   Bu sonuçla Liverpool puanını 18 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Vatford, 7 puanda kaldı.

Watford:Ben Foster, Danny Rose, William Troost-Ekong, Adam Masina, Craig Cathcart, Kiko, Moussa Sissoko, Ismaila Sarr, Cucho Hernandez, Juraj Kucka, Dennis    

Teknik Direktör: Claudio Ranier

Liverpool:Caoimhin Kelleher, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, James Milner, Naby Keita, Jordan Henderson, Roberto Firmino, Sadio Mane, Mohamed Salah 

Teknik Direktör:Jürgen Klopp

Anahtar Kelimeler:
LiverpoolWatford
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.