Liverpool Leipzig deplasmanında galip

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Tur maçında, COVID-19 önlemleri kapsamında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Leipzig ile oynayan Liverpool, karşılaşmadan 2-0 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

17 Şubat 2021 Çarşamba 09:01
Liverpool Leipzig deplasmanında galip






Liverpool Leipzig deplasmanında galip

   UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Tur maçında, COVID-19 önlemleri kapsamında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Leipzig ile oynayan Liverpool, karşılaşmadan 2-0 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti.Her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadılar. 

     Karşılaşmanın ikinci yarısında 53. dakikada Mohamed Salah, Liverpool'u 1-0 öne geçirdi.bu golden 5 dakika sonra  58. dakikada Sadio Mane karşılaşmada durumu 2-0 yaptı.Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.İki takım, Liverpool'un ev sahipliğinde, 10 Mart 2021 Çarşamba günü TSİ 23:00'te rövanş için karşı karşıya gelecek.  

Son Güncelleme: 17.02.2021 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.