Lüksemburg 0 - Türkiye 2

 A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçında deplasmanda Lüksemburg'u  2-0 mağlup etti ve grubunda 3'te 3 yaptı

11 Haziran 2022 Cumartesi 23:42
Lüksemburg 0 - Türkiye 2






Lüksemburg 0 - Türkiye 2

   A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçında deplasmanda Lüksemburg'u  2-0 mağlup etti ve grubunda 3'te 3 yaptıKarşılaşmanın 35. Dakikasında da A Milli Futbol Takımımız penaltı kazandıHakan Çalhanoğlu penaltıyı gole çevirdi ve Lüksemburg deplasmanında 1-0 öne geçtik.Karşılaşmanın ilk yarısı A Milli Futbol Takımımızın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 76. dakikada Cengiz'in pasında savunma araya girdi ama hata yaptı ve Serdar dursun kopu kaptı. Serdar Dursun'un yerden ve düzgün vuruşu ile skoru 2-0 yaptık.85. dakikada sağ kanattan Serdar Dursun, topuğuyla Cengiz'e şık bir top bıraktı. Cengiz'in çaprazdan vuruşu üstten auta gitti.Krşlaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve A Milli futbol takımımız, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.Bu sonuçla A Milli Futbol Takımımız grubunda 3'te 3 yaptı.

Lüksemburg: Moris, Martins, Chanot, Olesen, Carlson, Sanches, Barreiro, Pereira, Pinto, Sinani, Rodrigues

Türkiye: Uğurcan Çakır,Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, ,Ferdi Kadıoğlu , Dorukhan Toköz , Hakan Çalhanoğlu , Doğukan Sinik , Orkun Kökçü , Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu

Son Güncelleme: 28.10.2023 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.