Mancherster United 1 - Everton 1

 İngiltere Premier Lig maçında Manchester United evinde Everton ile 1-1 berabere kaldı.

02 Ekim 2021 Cumartesi 16:42
Mancherster United 1 - Everton 1






Mancherster United 1 - Everton 1

   İngiltere Premier Lig maçında Manchester United evinde Everton ile 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın 34. dakikasında Manchester United'de Mason Greenwood sarı kart gördü.43. dakikada Manchester United, Anthony Martial ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısını Manchester united 1-0 önde tamamladı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Manchester United iki değişiklile başladı.Anthony Martial  ve  Edinson Cavani oyundan çıkarken, Jadon Sancho ve Cristiano Ronaldo oyuna girdiler.65. dakikada Everton, Andros Townsend  ile skoru 1-1 yaptı.76. dakikada Everton'da Abdoulaye Doucoure sarı kart gördü.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Manchester United evinde Everton ile 1-1 kaldı.

    Bu sonuçla Manchester United 14 puana ulaşırken, Everton'da 14 puan oldu.

Manchester United:David de Gea, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Luke Shaw, Fred, Bruno Fernandes, Aaron Wan-Bissaka, Scott McTominay, Anthony Martial, Mason Greenwood, Edinson Cavani

Teknik Direktör:Ole Gunnar Solskjaer

Everton:Jordan Pickford, Michael Keane, Lucas Digne, Yerry Mina, Ben Godfrey, Allan, Demarai Gray, Andros Townsend, Abdoulaye Doucoure, Anthony Gordon, Jose Salomon Rondon    

Teknik Direktör:Rafael Benitez

Son Güncelleme: 02.10.2021 21:42
Anahtar Kelimeler:
Mancherster UnitedEverton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.