Manchester City 2- Burnley 0

  İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City evinde Etihad Stadyumunda Burnley'i 2-0 yendi.

16 Ekim 2021 Cumartesi 19:34
Manchester City 2- Burnley 0






Manchester City 2- Burnley 0

    İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City evinde Etihad Stadyumunda Burnley'i 2-0 yendi.Karşılaşmanın 12. dakikasında ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.45. dakikada Manchester City'de Aymeric Laport sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı Manchester City'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Manchester City, Kevin de Bruyne ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Manchester City, Burnley'i 2-0 yendi.Bu sonuçla Manchester City puanını 17 yaparken, Burnley 3 paunda kaldı.

Manchester City:Zack Steffen, John Stones, Nathan Ake, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Rodri, Kevin de Bruyne, Bernardo Silva, Riyad Mahrez, Philip Foden, Raheem Sterling   

Teknik Direktör: Pep Guardiola

Burnley:Nick Pope, Matthew Lowton, James Tarkowski, Nathan Michael Collins, Erik Pieters, Jack Cork, Josh Brownhill, Dwight McNeil, Ashley Westwood, Chris Wood, Maxwell Cornet 

Teknik Direktör:Sean Dyche

 

Son Güncelleme: 17.10.2021 18:05
Anahtar Kelimeler:
Manchester CityBurnley
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.