Manchester City 6- Sounthampton 1

Manchester City evinde oynadığı karşılaşmada Sounthampton'a yarım düzine gol attı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 06:51
Manchester City 6- Sounthampton 1






Manchester City 6- Sounthampton 1

    Manchester City evinde oynadığı karşılaşmada Sounthampton'a yarım düzine gol attı.Maça hızlı başlayan Manchester City daha maçın ilk 20 dakikasında durumu 3-0 yaptı.İngiltere Premier Lig’in 11. haftasında Manchester City ile Southampton karşı karşıya geldi. Etihad’da oynanan mücadeleyi ev sahibi Manchester City, 6-1’lik skorla kazandı.
Manchester City, 6. dakikada Wesley Hoedt’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 12. dakikada Sergio Agüero, Raheem Sterling’in asistiyle farkı 2’ye çıkardı. 18’de bu kez asisti yapan Sane, golü atan Silva oldu. Southampton, 29. dakikada Danny Ings’in penaltısıyla farkı 2’ye indirdi. Raheem Sterling, 45. dakikada Sergio Aguero’nun asistiyle ilk yarının skorunu belirledi.

Manchester City, ikinci yarıda Raheem Sterling’in ayağından 67. dakikada bulduğu golle 5’i buldu. Leroy Sane, 90. dakikada attığı golle skoru belirledi. Manchester City’de Raheem Sterling 2 gol ve 2 asist, Sergio Agüero ise 1 gol ve 2 asistle yıldızlaşan isimler oldular.
Son şampiyon Manchester City, bu sonuçla puanını 29’a yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Southampton ise 7 puanda kaldı.
Manchester City, hafta içi evinde Shakhtar’ı ağırladıktan sonra 11 Kasım Pazar akşamı Manchester United ile karşılaşacak. Southampton ise sahasında Watford ile 3 puan mücadelesi verecek.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Manchester CitySounthampton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.