Manchester City farklı kazandı

 İngiltere Premier Lig maçında Manchester City evinde Norwich City'i farklı yendi.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 18:34
Manchester City farklı kazandı






Manchester City farklı kazandı

   İngiltere Premier Lig maçında Manchester City evinde Norwich City'i farklı yendi.Karşılaşmanın 7. dakikasında Manchester City,  Tim Krul'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.22. dakikada Manchester City,  Jack Grealis ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Manchester City'nin 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 64. dakikasında Manchester City, Aymeric Laporte ile skoru 3-0 yaptı.71. dakikada Manchester, Raheem Sterling ile durumu 4-0 yaptı.84. dakikada Manchester City, Riyad Mahrez ile maçta durumu 5-0 yaptı.Karşılaşama Menchester City'nin 5-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Bu sonuçla Manchester City puanını 3'e çıkarırken, Norvich City 0 puanda kaldı.

Manchester City:Ederson ,Kyle Walker,Ruben Dias,Aymeric Laporte,Joao Cancelo,İlkay Gündoğan 69', Jack Grealish 75',Rodri,Bernardo Silva,Ferran Torres 61',Gabriel Jesus    

Norwich City:Tim Krul,Maximillian Aarons,Ben Gibson,Grant Hanley,Dimitris Giannoulis 46' ,Lukas Rupp 46',Billy Gilmour,Todd Cantwell,Milot Rashica,Pierre Lees-Melou,Teemu Pukki 77'  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.