Manchester United şokta 

 Manchester deplasmanda West Ham'a 3-1 yenildi.

29 Eylül 2018 Cumartesi 16:38
Manchester United şokta 






Manchester United şokta 

   Manchester deplasmanda West Ham'a 3-1 yenildi.Premier Lig'in 7. haftasında West Ham United evinde Manchester United'ı 3-1 yendi. İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında West Ham United sahasında Manchester United ile karşılaştı. Maça fırtına gibi başlayan West Ham, 5. dakikada Felipe Anderson'un golüyle 1-0 öne geçti.İlk yarının son anlarında Diop'un asistinde Yarmolenko topu ağlara gönderdi ve ilk yarı West Ham'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

   İkinci yarıda biraz toparlanan Manchester United, 57'de oyuna giren Rashford'ın 71. dakikada attığı golle durumu 2-1'e getirdi.3 dakika sonra bu kez Arnautovic sahneye çıktı ve West Ham United sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

   Lige 4 mağlubiyetle başlayan ardından deplasmanda Everton'ı yenerek çıkışa geçen ve geçtiğimiz haftada da Chelsea'den bir puan alan West Ham çıkışını Manchester United karşısında da sürdürürken Londra ekibine 3 puanı getiren isimler Anderson, Yarmolenko ve Arnautovic oldu. Kırmızı Şeytanların maçtaki tek golünü ise Marcus Rashford attı.West Ham bu sonuçla 7 puana yükselirken ManU ise 10 puanda kaldı.

Mynet

Son Güncelleme: 29.09.2018 13:45
Anahtar Kelimeler:
Manchester UnitedWest Ham
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.