Manchester United-Southampton puanları paylaştı

 İngiltere Premier Lig maçında Manchester United deplasmanda Southampton ile 1-1 berabere kaldı..

22 Ağustos 2021 Pazar 16:56
Manchester United-Southampton puanları paylaştı






Manchester United-Southampton puanları paylaştı

   İngiltere Premier Lig maçında Manchester United deplasmanda Southampton ile 1-1 berabere kaldı..Karşılaşmanın 30. dakikasında Southampton,Fred'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Soutampton'un 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Manchester United 55. dakikada Mason Greenwood ile beraberliği yakaladı.59. dakikada Manchester United'de Anthony Martial oyundan çıktı, yerine Jadon Sancho oyuna dahil oldu.Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

   Bu sonuçla Manchester United puanını 4 yaparken, Southampton 1 puanda kaldı.

Southampton: Alex McCarthy,Jack Stephens,Valentino Livramento,Mohammed Salisu,Oriol Romeu,James Ward-Prowse,Moussa Djenepo,Adam Armstrong,Che Adams,Romain Perraud,Theo Walcott 

Manchester United:David de Gea,Victor Lindelöf,Harry Maguire,Luke Shaw,Paul Pogba,Fred ,Bruno Fernandes,Aaron Wan-Bissaka,Nemanja Matic,Anthony Martial,Mason Greenwood   

Son Güncelleme: 22.08.2021 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.