Mancini, beraberliği olumlu buldu

Juventus karşılaşmasının ardından kameralar karşısına geçen Mancini "Olumlu bir gece önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:10
Mancini, beraberliği olumlu buldu







UEFA Şampiyonlar Ligi B Gurubu maçında Juventus kendi sahasında ağırladığı Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, şanssız goller yediklerini ifade ederek, "Maçı gördünüz. Tamamen şanssızlıktan goller yedik. Ben de eski bir futbolcuyum. Bu tür hatalar olabilir. İlk yarı çok iyi oynamadık. Grubu geçmek zor. Umudu kaybetmemek lazım. Önümüzde 4 maç var. Ama hepsi zorlu geçecek. İyi oynayıp geçmemiz lazım. Aksi takdirde Galatasaray'ı alkışlamak zorunda kalırız" dedi.
GALATASARAY CEPHESİ
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sonuçtan memnun olduklarını belirterek, "Penaltı biraz durumu değiştirdi ve daha fazla atak yapmaya başladılar. İkinci gol ise dikkatsizlikten kaynaklandı. Sonuç olarak bakarsak olumlu bir geceydi" şeklinde konuştu.

Maçın ikinci yarısı yapılan oyuncu değişikliğinde Burak yerine Umut'u tercih etmesiyle ilgili sorulan soruya ise Mancini, "Umut'un daha yararlı olabileceğini düşündüğüm için onu tercih ettim. Burak çok iyi oyuncu. Önümüzdeki maçlarda oynayacaktır" şeklinde cevap verdi.
Maçtaki penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise Mancini, "Amrabat beklediğim gibiydi. Amrabat da gayet iyi çalıştı. Penaltı pozisyonunda şansızdı. Bence pozisyon penaltı değildi" yorumunda bulundu.
Grupla ilgili de açıklamada bulunan İtalyan teknik adam, "Bence Real Madrid, Juventus'u iki maçta yenemeyecektir. Real Madrid'i bu hafta çok formda görmedim. Biz Kopenhag'a karşı elimizden geleni yapmalıyız ama futbol bu her sonuca açık. Grup da her şeye açık" şeklinde konuştu.
Bir basın mensubunun Spor Toto Süper Lig'deki yabancı sınırlaması ile ilgili sorduğu soruya ise Mancini, şu yanıtı verdi:
"Yabancı sayısının problem olacağını düşünmüyorum. Bugün ilk on biri belirlerken kim yabancı, kim değil bakmadım. Tabi ki Spor Toto Süper Lig'in kuralına uyacağız. Türk oyuncularım da gayet iyi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.