Mancini'den Prandelli'ye övgü: Şampiyon yapar

Prandelli'ye başarılar dileyen İtalyan teknik adam, halefinin G.Saray'a 4. yıldızı taktıracağını söyledi.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 10:00
Mancini'den Prandelli'ye övgü: Şampiyon yapar






Mancini'den Prandelli'ye övgü: Şampiyon yapar
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, halefi ve vatandaşı Cesare Prandelli'ye, Türkiye'de iyi işler yapması ve takımıyla lig şampiyonu olmasını diledi.Mancini, Corriere dello Sport gazetesine verdiği röportajda, “Prandelli'ye 'Dünyanın en güzel şehrinde, büyük bir kulüpte çalışmaya gidiyorsun' dedim. Cesare, büyük bir kulüp bulacak. Şampiyonluğa oynayacak, çünkü hazırlık dönemi geçirecek. Ben sezon ortasında gelmiştim, daha fazlasını yapamazdım. Türkiye Kupası'nı kazanarak güzel bir final yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Cesare Prandelli'nin Galatasaray'ın teklifini kabul etmesiyle doğru bir iş yaptığını belirten Mancini, “Prandelli, Fenerbahçe'yi geçerek 20'nci şampiyonluğu kazanacaktır. Felipe Melo ve Sneijder gibi meziyetli oyuncuları var. Ona çok yardımcı olacaklardır. Türklerin teklifini kabul ederek iyi yaptı. Büyük bir deneyim yaşayacak. Onun şampiyonluğu kazanmasını ve Türkiye'de iyi işler yapmasını umuyorum. Dünya Kupası'ndaki yenilgiden sonra yeniden harekete geçmek kolay değil. Yabancı bir ülkede hemen sahalara dönerek, büyük cesaret gösterdi. Büyük bir takım çalıştıracak. Onun sıkı bir takipçisi olacağım” değerlendirmesinde bulundu. Mancini İtalya Milli Takımı'nın başına geçmenin kendisine gurur vereceğini de sözlerine ekledi.
 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.