Martin Skrtel: "Takım Olarak Kendimizi Geliştirdik"

Slovak oyuncu Martin Skrtel, takım olarak kendilerini geliştirdiklerine dikkat çekerek, Konyaspor karşısında görev alacak oyuncuların da üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

19 Aralık 2017 Salı 12:28
Martin Skrtel: "Takım Olarak Kendimizi Geliştirdik"






Martin Skrtel: "Takım Olarak Kendimizi Geliştirdik"

   Slovak oyuncu Martin Skrtel, takım olarak kendilerini geliştirdiklerine dikkat çekerek, Konyaspor karşısında görev alacak oyuncuların da üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Skrtel, “İyi bir görüntü sergiliyoruz. Kendimizi takım olarak geliştirdik. İstediklerimizi artık sahaya yansıtmaya başladık. Umuyorum bu şekilde devam eder, tek dileğimiz bu. (Üç defans oyuncusunun; Skrtel, Şener ve Neustadter'in sarı kart cezalısı durumuna düşmesi) Belki bir kaza olarak değerlendirebiliriz. Önümüzdeki hafta tamamen farklı bir defans yapısı olacak. Önümüzdeki hafta ilk 11'de olan oyuncular da üzerine düşeni yapacaktır ve umuyoruz ki o maçı da kazanacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMartin Skrtel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.