M.Başakşehir 1 - Maccabi Netanya 1

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsrail’in Maccabi Netanya takımını ile ilk maçta 1-1 berabere kaldı.

21 Temmuz 2022 Perşembe 22:22
M.Başakşehir 1 - Maccabi Netanya 1






M.Başakşehir 1 - Maccabi Netanya 1

    Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsrail’in Maccabi Netanya takımını ile ilk maçta 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın .2. dakikasında Maccabi Netanya, Itzhak kafayı vuruşu ile  1-0 öne geçti.22. dakikada Medipol Başakşehir'de, Serdar yakın mesafeden vurdu, top az farkla dışarıya çıktı.Karşılaşmanın ilk yarısı Maccabi Netanya'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 52. dakikada Maccabi Netanya'da Boris Takang''ın şutu 81. dakikada Medipol Başakşehir Szysz ile skoru 1-1 yaptı.

   Bu mücadelenin rövanşı 28 Temmuz Perşembe günü İsrail’de oynanacak.Medipol Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda Maccabi Netanya'yı elemesi durumunda bir sonraki aşamada Breidablik - Podgorica eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu’nda ilk maçlar 4 Ağustos’ta, rövanş karşılaşmaları ise 11 Ağustos’ta oynanacak.

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Mahmut, Lima, Ndayishimiye, Biglia, Berkay, Serdar, Deniz, Okaka

Maccabi Netanya: Nitzan, Konstantini, Galabov, Shlomo, Hartherz, Avraham, Takang, Karzev, Rotman, Twumasi, Itzhak

Son Güncelleme: 21.07.2022 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.