M.Başakşehir 3- Y.Malatyaspor 1

Süper Lig 32. hafta maçında Medipol Başakşehir evinde Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendi.

04 Nisan 2021 Pazar 18:24
M.Başakşehir 3- Y.Malatyaspor 1






M.Başakşehir 3- Y.Malatyaspor 1

   Süper Lig 32. hafta maçında Medipol Başakşehir evinde Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendi.Karşılaşmada Medipol Başakşehir, Tolga Ciğerci ile  26. dakikada 1-0 öne geçti.İlk yarı Medipol Başakşehir'in 1-0 galibiyeti sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 71. dakikada Yeni Malatyaspor, Adem Büyük skoru eşitledi.79. dakikadaMedipol  Başakşehir, Demba Ba penaltı atışından yararlanamadı.87. dakikada Medipol Başakşehir, Ömer Ali Şahiner ile karşılaşmada 2-1 öne geçti.90. dakikada Medipol Başakşehir, Aleksic ile 3-1 öne geçti.Karşılaşma Medipol Başakşehir'in 3-1 galibiyeti ile sona erdi.  

   Medipol Başakşehir bu galibiyetle 33 puana yükseldi.Yeni Malatyaspor ise 32 puanda kaldı.33.hafta maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Gaziantep FK ile oynarken, Yeni Malatyaspor evinde fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekler.

Medipol Başakşehir:Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ponck, Duarte, Cemali Sertel, Tolga Ciğerci, Ndayishimiye, Edin Visca, Giuliano, Deniz Türüç, Demba Ba ilk 11'ini sahaya sürdü.

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Karim Hafez, Mustafa Eskihellaç, Ahmed Ildız, Acquah, Fofana, Adem Büyük, Tetteh 

Son Güncelleme: 04.04.2021 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.