M.Başakşehir deplasmanda galip geldi

Medipol Başakşehir hafta içi 1-0 galip geldiği Erzurumspor deplasmanının ardından Ankaragücü’nü de 2-1 mağlup etti.

10 Ocak 2021 Pazar 19:16
M.Başakşehir deplasmanda galip geldi






M.Başakşehir deplasmanda galip geldi

    Medipol Başakşehir hafta içi 1-0 galip geldiği Erzurumspor deplasmanının ardından MKE Ankaragücü’nü de 2-1 mağlup etti. Ligde yeniden çıkış yakalamak isteyen geçtiğimiz yılın şampiyonu Başakşehir, Mustafa Dalcı ile toparlanma sürecine giren Ankaragücü karşısında zorlu 90 dakikaya rağmen 3 puanı almayı başardı Karşılaşmada 17. dakikada Medipol Başakşehir,  Edin Visca ile 1-0 öne geçti.20. dakikada MKE Ankaragücü Endri Çekiçi’nin frikik golü ile beraberliği yakaladı.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.  

   Karşılaşmada 56. dakikada Demba Ba Medipol Başakşehir'i 2-1 öne geçiren golü kaydetti.Kalan bölümde skoru koruyan Başakşehir, başkentte 2-1 kazandı ve puanını 22’ye çıkardı. Bu sonucun ardından lacivert-turuncular üst üste ikinci galibiyetini elde ederken, 10. yenilgisini alan Ankaragücü ise son 2 haftayı puansız kapattı.

Başakşehir haftaya evinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek, Ankaragücü ise deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.

Son Güncelleme: 12.01.2021 06:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.