M.Başakşehir galibiyeti unuttu

Süper Lig’in son şampiyonu Medipol Başakşehir evinde İH Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

03 Mart 2021 Çarşamba 18:18
M.Başakşehir galibiyeti unuttu






M.Başakşehir galibiyeti unuttu

   Süper Lig’in son şampiyonu Medipol Başakşehir evinde İH Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Bu sezon ligde oynadığı 26 karşılaşmada sadece 6 galibiyet elde edebilen Medipol Başakşehir son 9 maçta 3 puanı görememişti.Okan Buruk ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Aykut Kocaman’ı getiren Başakşehir kritik haftada Konyaspor karşısında 1 puanı zor kurtardı.

    Karşılaşmada ilk yarı golsüz sonuçlandı.İkici yarıda 79. dakikada İH Konyaspor Cikalleshi ile 1-0 öne geçti.85. dakikada Medipol Başakşehir beraberliği yakaladı.Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

    Galibiyet hasretini 10 maça çıkaran turuncu lacivertliler bu sonucun ardından 26 puan ve maç fazlasıyla 16’ıncı sırada kaldı.

    Medipol Başakşehir’den de 1 puan alarak 4 maçta da yenilgi görmeyen Konyaspor ise 32 puanla 12’inci sıraya yerleşti.

   Son galibiyet sevincini 17. haftada deplasmanda MKE Ankaragücü’ne karşı 2-1’lik skorla yaşayan Başakşehir, söz konusu mücadelenin ardından 6 yenilgi, 4 beraberlik aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.