M.Başakşehir geriden geldi üç puanı aldı

Süper Lig 38. hafta maçında BB Erzurumspor, M.Başakşehir karşısında öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

29 Nisan 2021 Perşembe 17:46
M.Başakşehir geriden geldi üç puanı aldı






M.Başakşehir geriden geldi üç puanı aldı

   Süper Lig 38. hafta maçında BB Erzurumspor, M.Başakşehir karşısında öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.Karşılaşmanın 5. dakikasında BB Erzurumspor, Emrah Başsan ile 1-0 öne geçti.18. dakikada M.Başakşehir'de Alexandru Epureanu kırmız kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Karşılaşmanın ilk yarısı BB Erzurumspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 58. dakikada M. Başakşehir, Nacer Chadli ile penaltı atışından durumu 1-1 yaptı.84. dakikada M. Başakşehir, Fredrik Gulbrandsen ile skoru 2-1 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve M.Başakşehir karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

   Bu sonuçla M.Başakşehir puanını 40 yaparken, BB Erzurumspor 37 puanda kaldı.39. hafta maçlarında BB Erzurumspor Fenerbahçe ile deplasmanda oynarken, M.Başakşehir evinde MKE Ankaragücü ile oynayacak.

BB Erzurumspor: Szumski, Murat Uçar, Schwechlen, Hasan, Gökhan Kardeş, Mayega, Omolo, Emrah Başsan, Cenk Ahmet, Obertan, Gomes.

M.Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Epureanu, Bolingoli, Berkay Özcan, Tolga Ciğerci, Mahmut Tekdemir, Visca, Chadli, Aleksic.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.