M.Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta maçında Medipol Başakşehir lider Trabzonspor’u 3-1 yenerek Avrupa Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

22 Mayıs 2022 Pazar 17:37
M.Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde






M.Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde

    Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta maçında Medipol Başakşehir lider Trabzonspor’u 3-1 yenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazandı.Karşılaşmanın 11. Dakikasında Medipol Başakşehir Mahmut Tekdemir’in ortasına Stefano Okaka’nın kafa golü ile 1-0 öne geçti.31. dakikada Medipol Başakşehir bu sefer Serdar Gürler’in ortasına Alexandru Epureanu’nun kafa golü ile skoru 2-0 yaptı.42. dakikada Medipol Başakşehir Trezeguet’in ortasına Serdar Gürler’in nefis şutu ile karşılaşmada durumu 3-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir’in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   İkinci Yarı

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Duarte, Lima, Tolga, Mahmut, Serdar, Aleksic, Trezeguet, Okaka.

Trabzonspor: Uğurcan, İsmail, Hugo, Ahmetcan, Dorukhan, Berat, Siopis, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme, Cornelius

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta Puan Durumu;

Tabllar:TFF

Son Güncelleme: 22.05.2022 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.