Mehmet Ekici isyan etti

Fenerbahçe'nin sakatlıklardan başı bir türlü kurtulmayan başarılı oyuncusu Mehmet Ekici sahaya ısınmadan çıkarıldıklarını ve bunun için sakatlandığını açıkladı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 12:21
Mehmet Ekici isyan etti






Mehmet Ekici isyan etti
    Fenerbahçe'nin sakatlıklardan başı bir türlü kurtulmayan başarılı oyuncusu Mehmet Ekici sahaya ısınmadan çıkarıldıklarını ve bunun için sakatlandığını açıkladı.
   Fenerbahçe'de sular durulmuyor.Bir türlü istenilen sonuçları alamayan sarı lacivertlilerde başlayan kulüp içi yapılanmalarda sular durulmuyor.Son olarak Comolli ile Cocu arasında soğuk rüzgarların estiği belirtilirken futbolculardan da şikayet gelmeye başladı. Fenerbahçe'de sakatlıktan başı kurtulmayan Mehmet Ekici, Sivasspor maçında 17 dakikada oyun dışı kalırken, kulübede gözyaşlarına hakim olamamıştı. Sağ üst adalesinde yırtık olan ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak oyuncu, teknik direktör Cocu ve teknik heyete sitem etti. Oyundan çıkarken bazı isimlere tepki gösterdiği gözlemlenen oyuncunun, "Isınmıyoruz. Isınmadan oyuna alıyor. Söylüyoruz, bizi dinlemiyor. Siz de (teknik heyet üyeleri) uyarıp bu hatasını düzelttirmiyorsunuz. Olan bize oluyor" sözleriyle hem Cocu'ya hem de yedek kulübesindeki antrenörlere tepki koyduğu bildirildi.Fenerbahçe'ye uzun bir uğraştan sonra gelen ve bir türlü sakatlıklardan başı kurtulmayan başarılı oyuncu Sivasspor maçında yine sakatlanıp 1 ay sahalardan uzak kalacak.

   

   Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin yanı sıra  diğer yedek oyuncuların da az ısındıkları konusunda teknik heyetten şikayetçi oldukları ifade edildi. Fenerbahçeli oyuncuların, "Oyuna almadan 6-7 dakika önce ısınmaya yolluyor. Zaten az ısınıyoruz. Bir de oyuna girmeyi beklerken soğuyoruz. Sahaya hazır girmiyoruz" şeklinde konuştukları belirtildi. Mehmet Ekici'nin son Sivasspor maçında sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra  gözyaşlarını tutamadığı, sakatlığının ardından teknik direktör Phillip Cocu'ya bu durumun iletildiği öğrenildi. 
   Sanah Gazetesi'nin haberine göre öte yandan Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik direktör Cocu'nun  bu hatasını düzelteceği ifade edildi. Cocu, bundan sonraki maçlarda oyuncuları ısınmaya daha erken gönderecek. Böylece muhtemel sakatlıkların önüne geçilmiş olacak. Yeni uygulamaya Anderlecht maçıyla geçilecek.

Son Güncelleme: 24.10.2018 09:27
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMehmet Ekici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.