Menemen Belediyespor deplasman fobisini yenecek

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor galibiyeti ile yeniden play off hattının içine giren Menemen Belediyespor, deplasman kabusundan uyanmak istiyor. Bu hafta Tarsus İdmanyurdu'na konuk olmaya hazırlanan sarı lacivertli ekip, deplasmandan 3...

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:05
Menemen Belediyespor deplasman fobisini yenecek






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor galibiyeti ile yeniden play off hattının içine giren Menemen Belediyespor, deplasman kabusundan uyanmak istiyor.
Bu hafta Tarsus İdmanyurdu'na konuk olmaya hazırlanan sarı lacivertli ekip, deplasmandan 3 puanla dönerek dış sahadaki 7 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor. Deplasmanda son olarak 18'inci haftada Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenen Menemen Belediyespor, daha sonra oynadığı maçlarda Aydırspor 1923, Ofspor ve Konya Anadolu Selçukspor'la berabere kaldı, Pendikspor, Bayrampaşa, Kartal ve 1461 Trabzon'a mağlup oldu.
Düşme hattındaki Tarsus İdmanyurdu'nu yenerek hem ilk 5'teki yerlerini sağlamlaştırmayı, hem de deplasman fobisini aşmayı amaçladıklarını belirten teknik direktör Erhan Özalp, kaybedilecek puanların telafisinin zor olacağını hatırlattı. Bitime 3 hafta kala play off'u kaçırmayacaklarına inandığını belirten Erhan Özalp, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu andan sonra ilk 5'in dışında kalırsak, hüsran yaşarız. Futbolcularım tüm güçleriyle mücadele edecek. Sezon sonunda PTT 1'inci Lig'e çıkacağız" dedi. Menemen Belediyespor, 36'ıncı haftaya girilirken 52 puanla 5'inci sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.