Messi için şok test, Mesi doping kontrolüne gönderildi

Dünya futbolunun kalbinin attığı Brezilya 2014'te Arjantinli yıldız Messi doping kontrolü test merkezine gönderildi. İşte o anlar

10 Temmuz 2014 Perşembe 07:20
Messi için şok test, Mesi doping kontrolüne gönderildi






Messi doping kontrolüne gönderildi

Brezilya 2014 dünya futbol yıldızlarının da gücünü sonuna kadar test ettiği arena haline geldi. Hollanda maçından sonra Arjantinli yıldız oyuncu Messi'ye doping kontrolü yapıldı. Ünlü yıldız kontrol sonrası yayınladığı mesajda ise herşeyin yolunda olduğunu söyledi.

HARİKA OYUN ÇIKARDINIZ

Arkadaşlarıyla galibiyeti soyunma odasında gönlünce yaşayamadan doping kontrolüne götürülen Messi, instagram sayfasından, "Doping kontrolü bu sefer bana denk geldi ve soyunma odasındaki şenliği kaçırdım. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hepiniz birer fenomensiniz. Harika bir oyun çıkardınız. Artık finaldeyiz. Tadını çıkaralım. Bütün Arjantin'i kucaklıyorum. Sadece bir adım daha kaldı" mesajını yayınladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.