Milli atlet Zeki Cem'den sırıkla atlamada 2 Türkiye rekoru

ADANALI milli atlet Zeki Cem Tenekebüken, Atmalar Olimpik Kadro ve Hazırlık Rekor Deneme Yarışmaları'nda sırıkla atlamada 4.95’lik derecesiyle 2 yeni Türkiye rekoru kırdı. Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir...

22 Mayıs 2015 Cuma 16:43
Milli atlet Zeki Cem'den sırıkla atlamada 2 Türkiye rekoru






ADANALI milli atlet Zeki Cem Tenekebüken, Atmalar Olimpik Kadro ve Hazırlık Rekor Deneme Yarışmaları'nda sırıkla atlamada 4.95’lik derecesiyle 2 yeni Türkiye rekoru kırdı.
Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Yüreğir Serinevler Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen rekor denemelerinde Zeki Cem Tenekebüken’in 4.95’lik derecesiyle yıldızlarda ve gençlerde Türkiye rekoru kırdığını, yıldızlar da daha önceki rekorun 4.85’lik derecesiyle kendi derecesini, gençlerde ise Enka Spor'dan Hasan Birinci'ye ait olan 4.91'lik derecesini geçtiğini açıkladı.
Abdulkadir Uğur, milli takım başantrenörü Ukraynalı Aleksandry Symakhin ile Adana bölge antrenörü İbrahim Halil Aydın'ın Zeki Cem'in kısa zamanda derecelerinin gelişmesini sağladığını söyledi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.