Milli Zafer hoca görünümlü trolleri çıldırttı

Türk kadınlarının Sırbistan'ı devirerek tarihte ilk kez Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanması, AKP'ye yakınlığı ile bilinen hoca görünümlü trol timini adeta delirtti. 

04 Eylül 2023 Pazartesi 12:16
Milli Zafer hoca görünümlü trolleri çıldırttı






Milli Zafer hoca görünümlü trolleri çıldırttı


Sosyal medya maymunlarının diline doladığı A Milli Türk Kadın Voleybol takımının zaferi, kendini islamcı olarak tanımlayan, 'Yerli ve Milli' olduklarını her fırsatta dilinden düşürmeyen Türk milletinin düşmanlarıyla iş tutmaktan çekinmeyen, yeri gelince terör örgütü Hizbullah ve İŞİD gibi katillere methiyeler düzmekten çekinmeyen gericileri çıldırttı. 


Türk halkı 7'den 70'e sevinç çığlıkları atarken milli takım oyuncularının giyim kuşamlarını, yaşam biçimlerini diline dolayarak dedikodu üretmekten başka işe yaramayan sözde islamcılar, temelde ahlak, erdem vurgusu yaparken, kuran kurslarında yaşanan tecavüzlere, intiharlara karşı tek bir söz söylememesi de tepkilere neden oldu. 

KİN KUSTULAR VATANDAŞLARDAN CEVAPLARINI ALDILAR

Daha önce pek çok kez kadınları hedefine alan AKP'ye yakınlığıyla bilinen İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi Başkanı İhsan Şenocak, Filenin Sultanları'nın kazandığı tarihi başarıyı da hazmedemedi. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan'ı yenerek Avrupa şampiyonu olması üzerine Şenocak, sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

"Hilaliyle “Lâ ilahe illellah”ı, yıldızıyla “Muhammedurrasullah”ı remzeden BAYRAĞIMIZIN renginde ceddimiz Alparslan’dan Hüdavendigar’a bütün şehitlerin kanı var.BAYRAK bize ne için yaşayıp,hangi gaye uğrunda öleceğimizi hatırlatır. LGBTcinin üzerinde olması şeref değil, zillettir."

NOT: Yukarıda yer alan görüşlerin sahiplerine ait sosyal medya hesaplarına ait linkleri paylaşmak istemiyoruz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.