Milliler işi zora soktu I Türkiye 0- Galler 2

EURO 2020'de, A Grubu ikinci maçında Türkiye, Galler'e 2-0 yenilerek büyük bir fırsatı kaçırdı.

16 Haziran 2021 Çarşamba 20:36
Milliler işi zora soktu I Türkiye 0- Galler 2






Milliler işi zora soktu I Türkiye 0- Galler 2

   EURO 2020'de, A Grubu ikinci maçında Türkiye, Galler'e 2-0 yenilerek büyük bir fırsatı kaçırdı.Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti.Galler 42. dakikada Aaron Ramsey ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Galler'in 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Türk Milli Takımı beraberlik golü ararken 61. dakikada Galler penaltı kazandı.Kazanılan penatlıyı Gareth Bale auta gönderdi.90. dakikada Connor Roberts Galler'i 2-0 öne geçiren golü attı.Karşılaşma Galler'in 2-0 galibiyeti ile sona erdi.Bu sonuçla Türk Milli Takımı İtalya yenilgisi ardından Galler yenilgisi ile grubunda oynadığı iki maçtan puan alamazken, Galler puanını 4'e çıkardı.

Türkiye: Uğurcan Çakır - Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Kenan Karaman, Ozan   Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

Galler: Ward, Davies, Rodon, Allen, Ramsey, Bale, Moore, Roberts, Morrell, James, Mepham

A Grubu puan durumu

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeGaller
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.