MKE Ankaragücü 1- Aytemiz Alanyaspor 4

 MKE Ankaragücü evinde oynadığı karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 yenildi.

04 Temmuz 2020 Cumartesi 21:02
MKE Ankaragücü 1- Aytemiz Alanyaspor 4






MKE Ankaragücü 1- Aytemiz Alanyaspor 4

   MKE Ankaragücü evinde oynadığı karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 yenildi.Süper Lig’de 30. hafta mücadelesinde oynanan Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor mücadelesi bol gollü bir karşılaşmaya sahne oldu.Karşılaşmanın 44. dakikasında penaltı kazanan ev sahibi Ankaragücü, Dever Orgill’in vuruşu kaleci Marafona’ya nişanlamasıyla öne geçme şansını tepti ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

İkinci Yarı

   İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip Alanyaspor, 64. dakikada Papiss Cisse ve 66. dakikada Onur Bulut’un attığı gollerle skoru 2-0’a getirirken 78’de penaltıdan Bakasetas durumu 3-0 yaptı.Alanyaspor’un üst üste bulduğu goller karşısında demoralize olan Ankaragücü, 82’de Javier Rivas ile skoru 3-1 yapsa da son sözü 90’da Junior Fernandes söyledi ve Alanyaspor karşılaşmayı 4-1 kazandı.Alanyaspor bu sonuçla puanını 48 yaparken son sıradaki Ankaragücü 25 puanda kaldı ve son 4 haftaya girilirken kümede kalma şansını zora soktu.Ankaragücü gelecek hafta deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olurken Alanyaspor sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.