MKE Ankaragücü galibiyet serisine devam etti

 Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü evinde Göztepe'yi 3-0 yenerek 3 haftalık galibiyet serisine devam etti.

14 Mart 2021 Pazar 15:33
MKE Ankaragücü galibiyet serisine devam etti






MKE Ankaragücü galibiyet serisine devam etti

   Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü evinde Göztepe'yi 3-0 yenerek 3 haftalık galibiyet serisine devam etti.Karşılaşmada 28. dakikada ev sahibi takım Börven ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı MKE Ankaragücü'nün galibiyeti ile sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında MKE Ankaragücü 61. dakikada Börven ile durumu 2-0 yaptı.63. dakikada Endri Çekici ile ev sahibi takım MKE Ankaragücü 3-0 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve MKE Ankaragücü karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

   Bu sonuçla MKE Ankaragücü puanını 29 yaparken, Göztepe 39.puanda kaldı.MKE Ankaragücü haftaya Trabzonspor deplasamnına giderken, Göztepe evinde DG Sivasspor'u ağırlayacak.

Son Güncelleme: 14.03.2021 22:15
Anahtar Kelimeler:
MKE AnkaragücüGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.