MKE Ankaragücü’nden gol şov  

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur eleme maçında MKE Ankaragücü evinde Amed Sportif’i 6-2 yendi.

08 Kasım 2022 Salı 20:44
MKE Ankaragücü’nden gol şov  






MKE Ankaragücü’nden gol şov  

   Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur eleme maçında MKE Ankaragücü evinde Amed Sportif’i 6-2 yendi.Karşılaşmanın 7. Dakikasında MKE Ankaragücü Jese ile 1-0 öne geçti.9. dakikada MKE Ankaragücü Sinan Osmanoğlu ile skoru 2-0 yaptı.28. dakikada MKE Ankaragücü Ghayas Zahid ile durumu 3-0 yaptı.45. dakikada MKE Ankaragücü Jese ile 4-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 MKE Ankaragücü’nünn üstünlüğü ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında MKE Ankaragücü 46. Dakikada Anastasios Chatzigiovannis ile 5-0 öne geçti.74. dakikada MKE Ankaragücü Ghayas Zahid ile skoru 6-0 yaptı.85. dakikada Amed Sportif Sinan Osmanoğlu’nun kendi kalesine attığı golle skoru 6-1 yaptı.89. dakikada Amed Sportif Taner Gümüş ile skoru 6-2 yaptı.

   Karşılaşmada MKE Ankaragücü 6-2 galip ayrılarak turu geçti.

MKE Ankaragücü:Bahadır Güngördü, Pedro Rodrigues, Oğuz Ceylan, Sinan Osmanoğlu, Atakan Çankaya, Gboly Ariyibi, Lamine Diack, Ghayas Zahid, Fıratcan Üzüm, Anastasios Chatzigiovannis, Jese 

Teknik Direktör:Ömer Erdoğan

Amed Sportif:Bekir Sevgi, Gökhan Köseoğlu, Oğuz Çetinkaya, Emre Can Coşkun, Ercan Çapar, Mustafa Seyhan, Muhammet Raşit Yöndem, Taner Gümüş, Emrullah Ertuş, Tayyib Kanarya, Eren Mızrak

Teknik Direktör:Ahmet Yıldırım

   

Son Güncelleme: 08.11.2022 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.