Mohamed Salah tarihe geçti

 Liverpool ile yıllık 21 milyon Euro’luk bir kontrata imza atan 30 yaşındaki Mohamed Salah, kulüp tarihinin en çok kazanan futbolcusu oldu.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 08:50
Mohamed Salah tarihe geçti






Mohamed Salah tarihe geçti

   Liverpool ile yıllık 21 milyon Euro’luk bir kontrata imza atan 30 yaşındaki Mohamed Salah, kulüp tarihinin en çok kazanan futbolcusu oldu.İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Mohamed Salah’ın sözleşmesini uzattı. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Mohamed Salah, üç yıllık imza ile kendisini 2025 yılına kadar Liverpool’a bağladı.Liverpool Kulübü, Mohamed Salah’ın imzasını resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşımda “Salah’ın kulübümüz ile uzun süreli kontrat imzaladığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadesi kullanıldı.

Son Güncelleme: 02.07.2022 09:13
Anahtar Kelimeler:
LiverpoolMohamed Salah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.