Mourinho’nun yeni takımı belli oldu

Başarılı teknik adam, Jose Mourinho’nun gelecek sezon İtalya Serie A devi Roma’da görev alacağı açıklandı.

05 Mayıs 2021 Çarşamba 13:59
Mourinho’nun yeni takımı belli oldu






Mourinho’nun yeni takımı belli oldu

  Başarılı teknik adam, Jose Mourinho’nun gelecek sezon İtalya Serie A devi Roma’da görev alacağı açıklandı.Teknik Direktör Paulo Fonseca’nın 2021-22 sezonunda takımı çalıştırmayacağını duyuran Roma, kısa süre sonra yeni hocasının Jose Mourinho olduğunu bildirdi. 58 yaşındaki teknik adam 3 yıllık anlaşmaya imza atarken, daha önce EURO 2020 için The Sun’da yorumculuk yapacağı açıklanmıştı.

   Roma Başkanı Dan Friedkin ve Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin, “Jose Mourinho’yu Roma ailesine katmaktan dolayı heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Her seviyede kupalar kazanan büyük bir şampiyon olan Jose, iddialı projemize muazzam liderlik ve deneyim sağlayacak. Jose’nin göreve gelmesi, kulüp genelinde uzun vadeli ve tutarlı bir kazanma kültürü oluşturmada büyük bir adım” ifadelerini kullandı.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
Jose MourinhoRoma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.