Mustafa Denizli şampiyonluk için iddialı konuştu

Tecrübeli hoca Mustafa Denizli takımının şampiyon olabileceğini söyledi.

19 Kasım 2018 Pazartesi 07:52
 Mustafa Denizli şampiyonluk için iddialı konuştu






 Mustafa Denizli şampiyonluk için iddialı konuştu
    Tecrübeli hoca Mustafa Denizli takımının şampiyon olabileceğini söyledi.Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yeni bir kehanette bulundu ve ligin 29.haftasına 3-4 puan geride girebilirlerse şampiyon olabileceklerini söyledi.

   Kasımpaşa’nın teknik direktörü Mustafa Denizli, NTV’de yayınlanan 90+ programında çarpıcı bir açıklama yaptı.Şampiyonluk için iddialı konuşan Mustafa Denizli, “Geçmiş yıllarda bazı haftalardan bahsetmiştim. Biz 28-29’uncu haftaya liderin 3-4 puan gerisinde girersek şampiyon oluruz.” dedi.
   Mustafa Denizli sözlerini, “Şu an en kötü ihtimali söylüyorum. Girerse diyorum. Belki 28. haftada 7’inci sırada oluruz. Onu bilemiyoruz. Ama söylediğim gibi bir tablo olursa, şampiyon oluruz” ifadeleriyle tamamladı. Süper Lig’de ilk 12 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 22 puan toplayan Kasımpaşa, 3. sırada bulunuyor.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.