Trabzonspor tur için sahada

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Yunanistan temsilcisi AEK'yi konuk ediyor.

29 Ağustos 2019 Perşembe 10:15
Trabzonspor tur için sahada






 Trabzonspor tur için sahada

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Yunanistan temsilcisi AEK'yi konuk ediyor.Medical Park Stadı'nda 20.30'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek. Müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak.

3-1’lik skor avantajını elinde bulunduran Trabzonspor, Yunan temsilcisini eleyerek, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 yıl sonra gruplara kalmayı hedefliyor.Trabzon, UEFA Avrupa Ligi’ne hazır... Geçen sezonu 4. tamamlayan ve tam 4 yıl sonra Avrupa bileti alan Bordo-Mavililer, gruplara kalmak adına engelleri tek tek aşıyor. Kupa 2’ye 3. Ön Eleme Turu’ndan katılan Karadeniz devi, Çek ekibi Sparta Prag ile oynadığı maçlarda sürprize izin vermedi. Çekya’da rakibiyle 2-2 berabere kalan Fırtına taraftarı önünde de Prag temsilcisini 2-1’le geçti ve adını bir üst tura yazdırdı. Bordo-Mavili ekip, Play-Off’ta ise Yunan temsilcisi AEK ile eşleşti.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Fernandes, Campi, Novak, Mikel, A.Parmak, Yusuf Sarı, Ekuban, Avdijaj, Sörloth

AEK: Barkas, Lopes, Vranjes, Svarnas, Paulinho, Verde, Simoes, Mantalos, Simao, Oliveira, Livaja

(Fanatik)

Son Güncelleme: 04.10.2021 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.