Nefes kesen maçın galibi Trabzonspor

Süper Lig 27. hafta açılış maçında Lider Trabzonspor evinde Kayserispor'lu 3-2 yendi.

25 Şubat 2022 Cuma 21:54
Nefes kesen maçın galibi Trabzonspor






Nefes kesen maçın galibi Trabzonspor

    Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 27. hafta açılış maçında Lider Trabzonspor evinde Kayserispor'lu 3-2 yendi.Karşılaşmanın 19. dakikasında Kayserispor'da Cardoso sağ kanattan içeri kesti, Thiam penaltı noktası üzerinden gelişine vurup, ağları sarstı ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.24. dakikada Kayserispor, Gavronovic'le 1-0 öne geçti.45+1. dakikada Kayserispor, Thiam'ın şık bir kafa vuruşuyla skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor son derece etkili başladı.49. dakikada Trabzonspor, Edin Visca ile skoru 2-1 yaptı.59. dakikada Trabzonspor, Djaniny ile durumu 2-2 yaptı.64'. dakikada Trabzonspor,'da Abdülkadir Ömür'ün şutu direkten döndü.80'. dakikada Kayserispor'da Thiam'ın şutu direkten döndü.90+5. dakikada Trabzonspor penaltı kazandı. Nwakaeme penaltıdan skoru 3-2 yaptı.Karşılaşmadan Lider Trabzonspor 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius.

Kayserispor : Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Abdulkadir, Attamah, Ramazan, Thiam, Cardoso, Gavranovic.

Süper Lİg 27. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 27. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 28. Hafta Maç Progrramı;

Tablolar:TFF

Son Güncelleme: 26.02.2022 10:54
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.