Özer Hurmacı hakkında şok iddialar

Trabzonspor'da takım içinde yaşanan sorunlarla ilgili iddialar art arda geliyor. Son olarak Özer Hurmacı'nın takımda kimseyi dinlemediği hatta Şota'yla ilgili ajanlık yaptığı öne sürüldü.

17 Ekim 2015 Cumartesi 15:09
Özer Hurmacı hakkında şok iddialar






Özer Hurmacı hakkında şok iddialar

İddiaya göre Trabzonlu bir ailenin çocuğu olan Özer Hurmacı takım içinde özerklik ilan etti. Süleyman Hurma'yı da, Şota'yı da dinlemiyor. İlk geldiği günlerde Stephan Mbia ile kavga eden Özer daha sonra Carl Medjani ile bir değil iki kez takıştı.

Özer ayrıca saha içinde de Yusuf Erdoğan'dan başkasını tanımıyor. İddianın bir başka yönü ise Özer'in, yönetimden bir abisi olduğu ve abisine sürekli olarak Şota hakkında rapor verdiği.

Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan, Ersun Yanal tarafından bonservisinin alınmaması istenen Özer'in Şota tarafından düşünülmemesinin de en önemli nedenlerinden birisinin bu olduğu iddia ediliyor. Fotospor
Son Güncelleme: 17.10.2015 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.