Phillip Cocu "İyi maç çıkardık, bizim için iyi bir karşılaşmaydı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spartak Trnava galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

05 Ekim 2018 Cuma 07:42
Phillip Cocu "İyi maç çıkardık, bizim için iyi bir karşılaşmaydı"






Phillip Cocu "İyi maç çıkardık, bizim için iyi bir karşılaşmaydı"

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spartak Trnava galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İyi bir maç çıkardığımızı belirten Cocu, moral ve özgüven açısında kıymetli bir galibiyet elde ettiğimizi söyledi. Ligin 8. haftasında Medipol Başakşehir'le oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Hollandalı teknik adam, Eljif Elmas'ın performansıyla ilgili de konuştu.

   İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Cocu, “İyi maç çıkardık, bizim için iyi bir karşılaşmaydı. Tek üzücü taraf ilk yarıyı 0-0 tamamlamaktı. Sahada çok enerjik bir takım gördüm. Isla’yla, Hasan’la kenarları iyi kullandık. O istediğimiz boşluklara ulaşmayı ve o boşlukları iyi bir şekilde kullanmayı başardık. Çok fazla sayıda orta yaptık ceza sahasına ama bir türlü golü bulamadık. Devre arası baskıya devam etmemiz gerektiğini, bu şekilde devam edersek gole ulaşabileceğimizi konuştuk. Orta sahalara ulaşıp ardından ceza sahasına ulaşmaktı amacımız ki bunların sonucunda da golü bulmayı başardık. İkinci gol de bizim için güzeldi. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Moral ve özgüven açısından kıymetli bir galibiyet oldu. Oyuncularım için mutluyum çünkü bu akşamki galibiyeti almak için çok çalıştılar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.