Plaj Voleybolu Avrupa Elemeleri 3. Turu Fethiye’de başlıyor

Ergün TOS/ FETHİYE,(Muğla),() - MUĞLA’nın Fethiye İlçesi'nde yarın başlayacak CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Continental Cup ‘2016 Rio Olimpiyatları Plaj Voleybolu Avrupa Elemeleri 3. Turu’na ev sahipliği yapacak. Türkiye...

01 Mayıs 2015 Cuma 21:32
Plaj Voleybolu Avrupa Elemeleri 3. Turu Fethiye’de başlıyor






Ergün TOS/ FETHİYE,(Muğla),() - MUĞLA’nın Fethiye İlçesi'nde yarın başlayacak CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Continental Cup ‘2016 Rio Olimpiyatları Plaj Voleybolu Avrupa Elemeleri 3. Turu’na ev sahipliği yapacak.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Fethiye Belediyesi ve Çalış Turizm Tanıtma Derneği işbirliğinde düzenlenen elemelerde, bayan ve erkek plaj voleybolu milli takımları Türkiye’yi temsil edecek. Bayanlarda İsviçre, Polonya, Belçika, erkeklerde ise Letonya, İngiltere ve Hırvatistan’dan katılan 8 takımdan 32 sporcunun mücadele vereceği müsabakalar, Çalış Plaj Sporları Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
Turnuva öncesinde, CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Turnuva Sorumlusu Bojana Bogicevic Dukic, TVF Plaj Voleybolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakmak, TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Plaj Voleybolu Milli Takımları Başantrenörü Carlos Galletti, Milli sporcular Fatma Yıldırım ve Murat Giginoğlu, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay’ın katıldığı basın toplantısı düzenlendi.
Mehmet Çakmak 2016 Rio Olimpiyatları Plaj Voleybolu Avrupa Elemeleri 3’üncü Turu’na ev sahipliği yapmaktan ve Fethiye’de olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. TVF’nin plaj voleybolunun gelişimini sürdürmek için Fethiye’de ve tüm Türkiye’de yoğun bir şekilde çalıştığını anlatan Çakmak, “Avrupa Elemeleri 3. Turu bizim için büyük bir önem taşıyor. Fethiye’de plaj voleybolu için çok uygun bir hava var. Son derece güzel bir turnuva olacağı umuduyla tüm ekiplere, hakemlere ve organizasyona katkı sağlayanlara başarılar diliyorum. Federasyon olarak hedefimizin 2016 Rio Olimpiyatları’na katılmak” dedi.
Türkiye’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CEV Turnuva Sorumlusu Bojana Bogicevic Dukic, “Fethiye’de sporcular ve ülkeler adına oldukça önemli bir turnuva bizi bekliyor. Burada organizasyona çok iyi bir destek var. TVF de çok başarılı bir organizatör. İzleyiciler ve turnuvaya katılan tüm ekipler için çok güzel bir hafta sonu olacağına inanıyorum” diye konuştu.
TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ise organizasyona 8 ülkenin katıldığını, buradan çıkacak takımların bir sonraki müsabakaya katılmaya hak kazanacağını dile getirdi. Sıralamada sonlarda kalacak takımların yollarına devam edemeyeceğine değinen Değirmenci, birinci olan takımların Avrupa elemelerinde finale kalacağını, ikinci ve üçüncü takımların da bir sonraki müsabakaya katılabileceğini anlattı. Yarın başlayacak müsabakalar, 3 Mayıs’ta oynanacak final maçlarıyla son bulacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.