Prandelli kadın yardımcısı ile geliyor

G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin bir yardımcısı kadın antrenör Silvia Berti.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 08:11
Prandelli kadın yardımcısı ile geliyor






Prandelli kadın yardımcısı ile geliyor

G.Saray'da Prandelli heyecanı... Yeni teknik direktör Cesare Prandelli, Florya'ya geliyor. Bugün akşam 18.00 gibi özel jetle İstanbul'da olması beklenen İtalyan hoca yarın da TT Arena'da imza atacak. Ünal Aysal, 56 yaşındaki hocayı getirmek için özel jetini yolladı. İtalyan hoca gelip bir süre Florya'da kalacak.

5 yardımcısı da geliyor

Prandelli'nin İstanbul'a 5 yardımcısı ile gelmesi bekleniyor. Yardımcılarından birisi ise bir kadın. Fiorentina'da da birlikte çalıştığı Silvia Berti'yi G.Saray'a getirecek olan Prandelli, 4 de erkek yardımcısı ile G.Saray'da şampiyonluk kovalayacak.

Personelle tanışma

Prandelli, hemen Florya'da mesaiye başlayacak. Florya personeli ile tanışıp ardından takımla toplantı yapacak. Kaptanlarla özel olarak görüşüp yarından itibaren de idmanlara başlayacak. 2 yıllık imza atacak olan Prandelli, yönetimle yemek de yiyecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.