Rakam indi Gökhan Töre, bir yıl daha Beşiktaş'a kiralandı

Beşiktaş yönetimine sergilemiş olduğu performansı ile kendini camiaya kabul ettiren Gökhan Töre bir yıllığına kiralandı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 09:08
Rakam indi Gökhan Töre, bir yıl daha Beşiktaş'a kiralandı






Rakam indi Gökhan Töre, bir yıl daha Beşiktaş'a kiralandı
Gökhan Töre'nin bonservisinin elinde olduğu Rubin Kazan ile irtibata geçen Beşiktaş yönetimi, Rus ekibin talep etmiş olduğu ücreti aşağı çekmeyi başardılar. Bunun üzerine Beşiktaş, Gökhan Töre'yi 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralamıştı. Fakat sezon sonu görüşmelerinde Beşiktaş yönetiminin bu parayı veremeyecek olduğu belirtilmişti.

Gökhan Töre'nin Rubin Kazan'da kalmak istememesinden dolayı orta yolu buldular. Yapılan görüşmelerden sonra yetenekli teknik kanat oyuncusu ile 750 bin Euro karşılığında 1 yıl daha kiralanarak, anlaşıldı. Bu sezon satın alma opsiyonu da 3 milyon 250 bin Euro'ya düştü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.