Real Madrid Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman (Canlı İzle)

Real Madrid Sevilla maçı saat kaçta, ne zaman ,hangi kanalda başlayacak. Real Madrid Sevilla maçı canlı izle

12 Ağustos 2014 Salı 06:16
Real Madrid Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman (Canlı İzle)






Real Madrid Sevilla maçı saat kaçta, ne zaman ,hangi kanalda başlayacak. Süper Kupa'nın sahibi belli oluyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla yarın kozlarını paylaşacak. Süper Kupa'nın sahibi Real Madrid ve Sevilla arasında oynanan karşılaşmada belli olacak. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla yarın kozlarını paylaşacak. Real Madrid Sevilla maçı saat kaçta, ne zaman ,hangi kanalda başlayacak. Süper Kupa maçı ile ilgili bütün gelişmeler iyigünler.net'te. UEFA Süper Kupa maçında geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, Galler'in başkenti Cardiff'te yarın karşı karşıya gelecek. TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek.Real Madrid, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalde ezeli rakibi Atletico Madrid'i 4-1 yenerek şampiyonluğu kazanmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Portekiz temsilcisi Benfica'yı normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 4-2 yenerek, UEFA Kupasını 3. kez müzesine götürmüştü.

 

REAL MADRİD SEVİLLA MAÇI SAAT 21.45 STAR TV CANLI İZLE (Maç başlayınca bu linkte canlı izleyebilirsiniz.)

REAL MADRİD'İN YENİ YILDIZLARI SAHADA OLACAK
Real Madrid, yeni sezon öncesi kadrosunu 3 yıldız transferle takviye yaptı. Fransa'nın Monaco takımından 80 milyon euro bonservis bedeli karşılığı Kolombiyalı James Rodriguez'i transfer eden Real Madrid ayrıca Almanya'nın Bayern Münih takımından Toni Kroos ve İspanya'nın Levante takımından Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas'ı transfer ederek 2014 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan 3 oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Yeni transferlerin yarın akşam ki maçta kadroda olması beklenirken, Real Madrid'de tek eksik cezalı olan Xabi Alonso olacak. 

MAÇ BİLGİLERİ
Maç : Real Madrid - Sevilla

Tarih : 12 Ağustos 2014 Salı
Saat : 21.45
Stad : Cardiff Şehir Stadı 
Hakem : Mark Clattenburg, Simon Beck, Stuart Burt, Darren England
Yayın : Star Tv ve Star Tv HD

SEVİLLA'DA RAKITIC BARCELONA'YA GİTTİ YERİNE 6 YENİ TRANSFER YAPILDI
UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla yeni sezon için kadrosuna 6 yeni oyuncu kattı. Takımın yıldızı konumunda ki isim olan Hırvat Ivan Rakitic'i 20 milyon euro karşılığı Barcelona'ya veren Sevilla , Las Palmas'tan kaleci Mariano Barbosa, Osasuna'dan Alejandro Arribas, Fransız ekibi Rennes'den Grzegorz Krychowiak, Barcelona'dan Denis Suarez, Almeria'dan Aleix Vidal ve Liverpool'dan Iago Aspas'ı transfer etti. Maçın canlı anlatımını iyigünler.net'ten takip edebilirsiniz.

Galler'in başkenti Cardiff'te yarın oynanacak UEFA Süper Kupa maçında İspanyol takımları Real Madrid ve Sevilla, ikinci kez şampiyonluğa ulaşmaya çalışacak. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde eden Real Madrid 12 yıl, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla ise 7 yıl sonra UEFA Süper Kupa'yı müzesine götürmeyi hedefliyor.

REAL MADRİD, DÖRDÜNCÜ KEZ
Real Madrid, UEFA Süper Kupa'da daha önce 3 kez mücadele etti.
İlk olarak 1998'de İngiliz ekibi Chelsea karşısında 1-0 kaybeden İspanyol ekibi, 2000'de de Galatasaray karşısında uzatma bölümünde yediği golle sahadan 2-1 yenik ayrıldı. 2002'de Hollanda'nın Feyenoord takımı karşısında UEFA Süper Kupa şanssızlığına son veren "Los Galacticos", sahadan 2-1 galip ayrılıp, şampiyon olmayı başardı. Real Madrid, 3 UEFA Süper Kupa maçını da Şampiyonlar Ligi şampiyonu unvanıyla oynadı.

SEVİLLA 1 KEZ KAZANDI
Sevilla ise daha önce 2 kez UEFA Süper Kupa maçı oynadı ve 1 kez mutlu sona ulaştı. UEFA Kupası'nı kazandığı 2006'da Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'yı 3-0 devirmeyi başaran Sevilla, 2007'de ise Milan'a karşısında 3-1 mağlup oldu. İspanyol temsilcisi iki UEFA Süper Kupası'na da UEFA Kupası şampiyonu olarak katıldı.

İSPANYOLLAR KUPA SAYISINI 11'E ÇIKARACAKX
UEFA Süper Kupası'nda 10 kezle en çok şampiyonluk yaşayan ülke olan İspanya, yarınki Real Madrid-Sevilla finaliyle bu sayıyı 11'e çıkaracak. Böylece İspanyollar, 9 şampiyonlukla ikinci sırada yer alan İtalyan takımlarıyla aradaki farkı da 2'ye çıkarmış olacak.

ANCELOTTİ, 7 YIL SONRA SEVİLLA KARŞISINDA
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 7 yıl sonra Sevilla karşısında UEFA Süper Kupa maçına çıkacak. İtalyan teknik adamın çalıştırdığı Milan, 2007'deki UEFA Süper Kupa maçında İspanya temsilcisi Sevilla'yı 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

BALE, DOĞDUĞU ŞEHİRDE
Real Madrid'in Galli futbolcusu Gareth Bale, doğduğu şehir Cardiff'te Süper Kupa maçına çıkacak. Cardiff'te 1989 yılında dünyaya gelen Bale, futbol kariyerine Southampton'da başlamış, Tottenham Hotspur'dan sonra da Real Madrid'e transfer olmuştu. Bale, Galller Milli Takımı formasıyla 10 maça çıktığı Cardiff Şehir Stadı'nda toplam 4 gol attı.

REAL MADRİD, İSPANYOL TAKIMLARIYLA 15 MAÇ YAPTI
Real Madrid, Avrupa kupaları tarihinde kendi ülkesi takımlarıyla bugüne dek 15 maç yaptı.
Bu 15 karşılaşmanın 8'ini kazanan eflatun-beyazlılar, 4 kez berabere kaldı, 3 kez de sahadan yenik ayrıldı. Real Madrid, bu maçlarda 34 gol atıp, kalesinde 16 gol gördü.
SEVİLLA 10 MAÇIN SADECE 3'ÜNÜ KAZANDI
Sevilla ise kendi ülkesi takımlarıyla Avrupa kupalarında 10 kez karşı karşıya geldi.
Endülüs takımı, yaptığı 10 maçın sadece 3'ünü kazanabildi, 4'ünü kaybetti, 3 kez de berabere kaldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.