Rizespor'un yükselişi devam ediyor

Çaykur Rizespor evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u farklı yendi.

23 Şubat 2019 Cumartesi 00:12
Rizespor'un yükselişi devam ediyor






Rizespor'un yükselişi devam ediyor

   Çaykur Rizespor evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u farklı yendi.Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayan Çaykur Rizespor, 3-0’lık galibiyetle yükselişine devam etti. Evkur Yeni Malatyaspor ise ligde oynadığı beşinci maçından da galibiyet hasretiyle ayrıldı.

   Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Rizespor, 27. dakikada kaptan Aatıf Chahechouhe’nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.Karşılaşmanın ikinci yarısı uzun süre sessiz geçerken 90+5’te Vedat Muric, 90+8’de Prejuce Nakoulma’nın golleri Rizespor’u 3-0’lık galibiyete taşıdı.Bu sonuçla ligde oynadığı son 5 maçından 4’ünü kazanmayı başaran Rizespor puanını 28 yaparken yeni Malatyaspor ise 34 puanda kaldı.

   Yeni Malatyaspor ligde bir sonraki maçında Medipol Başakşehir’i ağırlarken Çaykur Rizespor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.