Roberto Carlos futbolcuları uyardı

SPOR Toto Süper Lig'de 6 haftadır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor'un deplasmanda Çaykur Rizespor'dan aldığı son yenilgi, teknik direktör Roberto Carlos'u çileden çıkardı. Brezilyalı teknik adamın bir günlük iznin ardından dün basına...

21 Mayıs 2015 Perşembe 13:54
Roberto Carlos futbolcuları uyardı






SPOR Toto Süper Lig'de 6 haftadır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor'un deplasmanda Çaykur Rizespor'dan aldığı son yenilgi, teknik direktör Roberto Carlos'u çileden çıkardı. Brezilyalı teknik adamın bir günlük iznin ardından dün basına kapalı olarak yapılması gereken antrenmanı iptal ettiği ve futbolcularla 2 saat boyunca toplantı yaptığı belirtildi. Futbolculara tek tek hatalarını anlatan Carlos'un, "İyi oynayıp yenilebilirsiniz ama böyle kötü futbol oynamaya hakkınız yok. Herkes kendisine çeki düzen versin" dediği öğrenildi.
Sabah antrenmanında da gergin olduğu gözlenen Roberto Carlos, basın mensuplarına açıklamada bulunmayacağını söyledi. Brezilyalı çalıştırıcının pazartesi günü sahasında oynanacak Bursaspor maçında kadroda operasyona gidebileceği belirtildi.
Öte yandan bugünkü idmana dizinde ödem olduğu bildirilen Merter ile LuaLua katılmadı. İki futbolcunun durumunun önemli olmadığı, yarın takımla birlikte çalışacakları bildirildi.

FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.